Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Courtois sa zranil, Chelsea môže chýbať mesiac aj štyri

Anglický futbalový klub Chelsea Londýn sa bude musieť na nejaký čas zaobísť bez svojej brankárskej jednotky Thibauta Courtoisa.

11.09.2015 13:53
Thibaut Courtois Foto: ,
Thibaut Courtois.
debata

Belgický gólman si podľa aktuálnych informácií po návrate z reprezentačnej prestávky zranil na tréningu koleno a dĺžka absencie sa vo svetových médiách rôzni.

Podľa Daily Mirror bude rodák z mesta Bree určite chýbať v sobotňajšom zápase na pôde Evertonu, bulvárny denník The Sun predpovedá mesačnú pauzu. Španielske noviny Mundo Deportivo zasa píšu, že Courtois už aj podstúpil operáciu v Barcelone, čo by ho vyradilo na štyri mesiace. Daily Mail informuje minimálne o dvojmesačnom oddychu, kým belgický denník Het Laatste Nieuws tvrdí, že 23-ročný brankár čelí najmenej desiatim týždňom bez futbalu. Definitíva ohľadom dĺžky liečby by mala padnúť v priebehu piatka.

Belgičana nahradí medzi tromi žrďami bránky Chelsea Bosniak Asmir Begovič, ktorý už dostal šancu v zápase so Swansea (2:2) a Manchestrom City (0:3) po vylúčení Courtoisa. Londýnčania nevstúpili do novej sezóny najlepšie, po štyroch zápasoch majú na konte štyri body.

debata chyba
Viac na túto tému: #Thibaut Courtois #Chelsea FC