Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Redknapp: Liverpool má zlé mužstvo, môže byť rád za každý bod

Známy anglický futbalový tréner Harry Redknapp sa domnieva, že v klube FC Liverpool nemajú najmenší dôvod na optimizmus.

04.09.2015 10:00
Jordan Henderson, Liverpool Foto: ,
Futbalisti Liverpoolu.
debata

Podľa skúseného odborníka má mužstvo z mesta od rieky Mersey najhorší káder za ostatných niekoľko rokov.

„Liverpool má najhorší tím na posledné roky. Môžu byť radi, keď získajú akékoľvek body. Úspechom bude umiestnenie do prvej päťky v Premier League,“ citoval denník Liverpool Echo slová 68-ročného kouča, ktorý je aktuálne bez angažmánu.

Liverpool, ktorého pevnou súčasťou je aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, odštartoval nový ligový ročník dvoma najtesnejšími víťazstvami (1:0) nad Stoke City a Bournemouthom. Neskôr Nasledovala bezgólová remíza na pôde Arsenalu Londýn a domáci výbuch s iným tímom z hlavného mesta West Hamom United (0:3).

„Víťazstvo nad Stoke City sa zrodilo po zvláštnom góle, s Bournemouthom mal Liverpool prehrať. LFC dobre zahral akurát prvý polčas proti Arsenalu,“ dodal Redknapp, ktorý bližšie rozviedol svoj názor na liverpoolske mužstvo. „V lete stratili Stevena Gerrarda, ešte predtým odišiel Jamie Carragher. To boli veľmi dôležité súkolia stroja. Pozrime sa, kto tam hrá teraz v strede obrany: Martin Škrtel a Dejan Lovren. Na ľavej strane je Joe Gomez, ktorý nevie kopať ľavou nohou. Hráva na zlej strane. Tento tím nie je vyvážený,“ skonštatoval na záver Harry Redknapp.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Harry Redknapp