Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otamendi vystuží obranu Manchestru City. Valencia zinkasuje 45 miliónov eur

Futbalový obranca Nicolás Otamendi je po úspešnej lekárskej prehliadke oficiálne hráčom úradujúceho anglického vicešampióna Manchester City.

20.08.2015 14:19
Nicolás Otamendi Foto: ,
Nicolás Otamendi v drese Argentíny.
debata

Argentínsky reprezentačný stopér prichádza z Valencie, španielsky klub za neho zinkasoval 45 miliónov eur. Dvadsaťsedemročný bek podpísal s vedením „Citizens“ kontrakt na päť rokov.

„Som tu, aby som podával maximálne výkony, bojoval v každom zápase a tlačil tím k najvyšším možným cieľom. Prajem si, aby sme získavali trofeje a tituly. To je najdôležitejšie,“ cituje Otamendiho oficiálna stránka manchesterské­ho klubu.

„Nicolás bol nepochybne najlepším obrancom uplynulej sezóny v Španielsku, a preto som pochopiteľne rád, že sme získali hráča takýchto kvalít. Má všetky predpoklady na to, aby bol úspešný v Premier League. Je silný, excelentný v súbojoch a technicky vyspelý,“ povedal tréner anglického mužstva Manuel Pellegrini.

Otamendi je šiestym Argentínčanom v Manchestri City, v tíme sa stretne s krajanmi Sergiom Agüerom a Pablom Zabaletom, Martínom Demichelisom, Brunom Zuculinim a Willym Cabalerom. Rodák z Buenos Aires odohral za Valenciu v uplynulej sezóne 38 stretnutí vo všetkých súťažiach a dal 6 gólov. V minulosti si obliekal dresy FC Porto či Atlética Mineiro.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #FC Valencia #Nicolás Otamendi
Načítavajú sa športové výsledky...