Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sparta Praha zdolala Mladú Boleslav, Plzeň stratila ďalšie dôležité body

Futbalisti majstrovskej Viktorie Plzeň remizovali v piatkovom stretnutí 4. kola najvyššej českej súťaže Synot ligy na ihrisku FK Teplice 2:2. Tri body im však doslova pretiekli pomedzi prsty. O deľbe bodov rozhodol v 90. min po rohovom kope domáci stopér Michal Lűftner.

14.08.2015 22:32
Slovan, Sparta Foto: ,
David Lafata so spoluhráčmi oslavuje gól Sparty.
debata

Hostia sa ujali vedenia v 35. min gólom Jána Baránka. O 10 minút neskôr už Plzeň vyhrávala rozdielom dvoch gólov, keď sa presadil v závere prvého polčasu Ján Kopic. Domácim sa podarilo po zmene strán v 49. min skorigovať – pokutový kop premenil Michal Fillo. Bod pre Teplice zachránil v samom závere už spomenutý Lüftner. V bránke Plzne odchytal slovenský reprezentant Matúš Kozáčik celé stretnutie a útočník Michal Ďuriš asistoval pri druhom góle. Hral do 78. min.

Sparta Praha zdolala druhom piatkovom stretnutí 4. kola českej Synot ligy domácu Mladú Boleslav 4:2. Hrdinom hostí sa stal dvojgólový útočník David Lafata. Tridsaťtriročný zakončovateľ najprv v 48. min zvyšoval na 2:1 pre Spartu a v 83. min poistil vedenie mužstva z Prahy na konečných 4:2.

Sparta v novom ročníku ešte neprehrala a s 10 bodmi je na čele ligovej tabuľky.

Súhrn výsledkov piatkových stretnutí 4. kola najvyššej českej futbalovej súťaže – Synot ligy:

FK Teplice – Viktoria Plzeň 2:2 (0:2)
Góly: 49. Fillo (z pok. kopu), 90. Lűftner – 35. Baránek, 45. Kopic, 9361 divákov
Matúš Kozáčik odchytal celé stretnutie, Michal Ďuriš hral do 78. min, Patrik Hrošovský (všetci Plzeň) sedel na lavičke náhradníkov.

Mladá Boleslav – Sparta Praha 2:4 (1:1)
Góly: 40. Skalák, 53. Zahustel – 8. Vácha, 48. a 83. Lafata, 79. N. Costa, 5000 divákov
Róbert Veselovský (Mladá Boleslav) sedel na lavičke náhradníkov – Michal Breznaník (Sparta) nefiguruje v zápise o stretnutí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Viktoria Plzeň
Načítavajú sa športové výsledky...