Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kompany: Dúfam, že Hazard bude mať pred šlágrom hnačku

Už druhé kolo anglickej Premier League prinesie futbalovým fajnšmekrom na Britských ostrovoch skutočnú lahôdku, na Etihad Stadium sa v nedeľu 16. augusta (17.00 h SELČ) stretnú víťazi uplynulých dvoch sezón.

14.08.2015 14:44
Eden Hazard Foto: ,
Eden Hazard.
debata

Vlaňajší majster Manchester City privíta úradujúceho FC Chelsea. „Citizens“ v prvom kole zdolali West Bromwich Albion 3:0, Londýnčania doma iba remizovali so Swansea City 2:2.

„Človek aby dúfal, že Eden Hazard bude mať hnačku,“ citoval Het Nieuwsblad kapitána Manchestru City Vincenta Kompanyho, ktorý si zažartoval na účet kolegu z belgickej reprezentácie. Práve ofenzívny záložník Hazard predstavuje pre City najväčšiu hrozbu. „Teraz vážne. Nemožno podceňovať jeho vplyv na mužstvo. Minulý týždeň proti Swansea možno neodohral svoj najlepší polčas, ale keď hrala Chelsea oslabená o jedného hráča, bol z jej tímu jediný nebezpečný. Prešiel cez troch, štyroch obrancov. Môžete mať pripravené mnohé taktické plány, no keď sa Eden rozbehne, vyvolá chaos,“ pripomenul Kompany.

„The Blues“ nastúpia bez potrestaného brankára Thibauta Courtoisa, ďalšieho výborného Belgičana. Ten v úvodnom kole videl červenú kartu. Medzi tri žrde by sa mal postaviť Bosniak Asmir Begovič. Ak domáci naplno zaberú, odskočia obhajcom celkového prvenstva v najvyššej anglickej súťaži už na päť bodov. „Ligový maratón trvá 38 týždňov. Nemôžem povedať, že ide o rozhodujúci zápas, ale rozhodne bude veľmi, veľmi dôležitý. Stretnú sa dvaja kandidáti na titul a tri body z takéhoto súboja sú cenné,“ uviedol podľa Daily Mail portugalský kouč José Mourinho.

debata chyba
Viac na túto tému: #anglicko #manchester city #Eden Hazard #Vincent Kompany #Chelsea FC