Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arsenal? Ten ligu nevyhrá, jeho hráči sa sústredia na selfies, tvrdí Keane

Arsenal Londýn nie je podľa Roya Keanea dosť dobrý na to, aby vyhral anglickú futbalovú ligu. Bývalý kapitán Manchestru United a súčasný asistent pri írskej reprezentácii sa domnieva, že "kanonieri" majú v tíme príliš veľa hráčov, ktorých zaujímajú selfies a vyrysované brušné svaly viac než víťazstvo.

03.08.2015 22:24
Arsenal Londýn Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Arsenal síce v nedeľňajšom zápase o anglický Superpohár porazil majstrovskú Chelsea 1:0, niekdajšieho zarputilého záložníka však zverenci Arséna Wengera nepresvedčili.

„Majú niektorých naozaj dobrých futbalistov so skvelým charakterom, ale sú tam aj jeden dvaja hráči, ktorých viac zaujímajú selfies a brušné svaly a snažia sa fotiť každý deň v týždni,“ povedal Keane pre Mail on Sunday.

Bývalý írsky reprezentant neverí, že súčasný Arsenal v nasledujúcej sezóne môže prvýkrát od roku 2004 vyhrať anglickú ligu.

„Každý rok počúvame o tom, že Arsenal je kandidátom na titul. Namiesto toho, aby sa sústredili na triumfy v Premier League, všetko sa točí okolo toho, ako vyzerajú ich telá a vlasy. O to sa starajú viac, než o vyhrávanie zápasov,“ uviedol štyridsaťtriročný kouč, ktorý ako hráč získal s United majstrovský titul sedemkrát.

debata chyba
Viac na túto tému: #Arsenal Londýn #Roy Keane