Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Realu nemá rád hráčov tmavej pleti. Pocítil to Makélélé i Eto'o

Agent dlhoročného brankára španielskeho futbalového klubu Real Madrid Ikera Casillasa Santos Márquez obvinil prezidenta "bieleho baletu" Florentina Péreza z diskriminácie hráčov tmavej pleti.

20.07.2015 10:54
debata (1)

„Za niekoľko rokov nevyslovil jediné pravdivé slovo,“ povedal Márquez denníku AS narážajúc na Pérezovo tvrdenie, že Casillas chcel sám odísť z Realu. Španielsky reprezentant Casillas nedávno prestúpil do portugalského FC Porto.

„S hráčmi narába ako s otrokmi. Nemal dostatok rešpektu k Makélélému. Nie je rasista, ale nemal ho rád. Bojoval som s ním aj v prípade Samuela Eto'a. Je to hráč, ktorý kvalitatívne patril k Figovi a ďalším, ale odišiel pre farbu pleti,“ cituje portál fourfourtwo.com Márquezov výrok.

„Pérez nevie, ako sa má postarať o Cristiana Ronalda. Bale bude hrať, kdekoľvek bude chcieť. Zbavil sa Higuaína, Di Maríu či trénera Del Bosqueho. Žiaden z nich nebol zlý na to, aby musel z Madridu odísť. Del Bosque preňho vyhral všetko, namiesto neho priviedol Carlosa Queiroza, ktorý takmer zruinoval celý tím,“ uzavrel zástupca Ikera Casillasa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Iker Casillas #Florentino Perez