Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Realu nemá rád hráčov tmavej pleti. Pocítil to Makélélé i Eto'o

Agent dlhoročného brankára španielskeho futbalového klubu Real Madrid Ikera Casillasa Santos Márquez obvinil prezidenta "bieleho baletu" Florentina Péreza z diskriminácie hráčov tmavej pleti.

20.07.2015 10:54
Cristiano Ronaldo, Florentino Perez Foto: ,
Cristiano Ronaldo (vpravo) s prezidentom Realu Madrid Florentinom Perezom po podpise novej zmluvy.
debata (1)

„Za niekoľko rokov nevyslovil jediné pravdivé slovo,“ povedal Márquez denníku AS narážajúc na Pérezovo tvrdenie, že Casillas chcel sám odísť z Realu. Španielsky reprezentant Casillas nedávno prestúpil do portugalského FC Porto.

„S hráčmi narába ako s otrokmi. Nemal dostatok rešpektu k Makélélému. Nie je rasista, ale nemal ho rád. Bojoval som s ním aj v prípade Samuela Eto'a. Je to hráč, ktorý kvalitatívne patril k Figovi a ďalším, ale odišiel pre farbu pleti,“ cituje portál fourfourtwo.com Márquezov výrok.

„Pérez nevie, ako sa má postarať o Cristiana Ronalda. Bale bude hrať, kdekoľvek bude chcieť. Zbavil sa Higuaína, Di Maríu či trénera Del Bosqueho. Žiaden z nich nebol zlý na to, aby musel z Madridu odísť. Del Bosque preňho vyhral všetko, namiesto neho priviedol Carlosa Queiroza, ktorý takmer zruinoval celý tím,“ uzavrel zástupca Ikera Casillasa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Iker Casillas #Florentino Perez