Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gerrard zaznamenal víťazný debut v zámorskej MLS

Steven Gerrard má za sebou víťazný debut v tíme futbalovej MLS Los Angeles Galaxy. Skúsený 35-ročný stredopoliar odohral 45 minút v prípravnom súboji proti mexickému tímu Club América v rámci turnaja International Champions Cup v StubHub Center v Carsone.

12.07.2015 11:45
SOCCER/ Foto: ,
Futbalista Los Angeles Galaxy Steven Gerrard (vpravo) v súboji s Franciscom Riverom z mexického tímu Club América.
debata

Hral na svojom tradičnom poste univerzála v strede zálohy. LA Galaxy zvíťazili 2:1, keď rozhodnutie padlo v 80. min z hlavy Alana Gordona.

Gerrard pred šiestimi týždňami zakončil sedemnástu a poslednú sezónu v drese FC Liverpool, kde bol naposledy kapitánom a stal sa klubovým symbolom. So svojím novým tímom Galaxy sa začal pripravovať iba v utorok tohto týždňa. V prípravnom zápase mal počas úvodných 45 minút smerom dopredu niekoľko sľubných ťahov vrátane strely z približne 32 m, ktorú zneškodnil brankár Hugo González.

„Mám dobrý pocit, hoci sa mi nehralo ľahko. Súper bol kvalitný. Postupne som sa do toho dostával, zžíval sa s novými spoluhráčmi, tých prvých 45 minút mi veľmi pomohlo,“ povedal Gerrard.

Steven Gerrard odohral pri debute 45 minút.

„Steven hral dobre. Spolupráca so Juninhom aj prihrávky boli v poriadku. Vyhral niekoľko súbojov o loptu a pomohol k vytvoreniu niekoľkých šancí. Je to povzbudzujúce smerom do budúcnosti,“ zhodnotil Gerrardov debut tréner LA Galaxy Bruce Arena.

debata chyba
Viac na túto tému: #Steven Gerrard #Los Angeles Galaxy