Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Villas-Boas mi povedal, že ma nepotrebuje, vraví Hubočan o odchode zo Zenitu

Za vlaňajší augustový odchod slovenského futbalového reprezentanta Tomáša Hubočana zo Zenitu Petrohrad po viac ako šiestich rokoch účinkovania (2008 - 2014) môže najmä kormidelník mužstva André Villas-Boas.

08.07.2015 14:15
Tomáš Hubočan Foto: ,
Tomáš Hubočan ešte v drese Zenitu Petrohrad.
debata

V súčasnosti obranca ďalšieho ruského klubu Dynamo Moskva sa k minuloročnému odchodu zo Zenitu vrátil pre portál sovsport.ru. „Všetko sa to uskutočnilo veľmi rýchlo a aj pre mňa dosť nečakane. So spoluhráčmi zo Zenitu som normálne trénoval. Na konci prípravného obdobia mi tréner Villas-Boas oznámil, že ma nepotrebuje a môžem si hľadať nový klub,“ poznamenal 29-ročný žilinský rodák Hubočan (nar. 17. septembra 1985).

Koncom augusta 2014 odohral petrohradský tím víťazný odvetný duel play off Ligy majstrov proti belgickému Standardu Liége (3:0) a po úspešnom rezultáte v prvom meraní síl u súpera (1:0) postúpil do skupinovej fázy najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže na starom kontinente. Hubočan sa v Zenite už v hlavnej fáze LM nepredstavil, pretože sa sťahoval do Dynama Moskva, s ktorým podpísal kontrakt na tri roky – do 30. júna 2017.

„Počas odvetného súboja so Standardom mi predstavitelia klubu povedali, že je tu možnosť odísť do Dynama. Len tri dni po tom ma predstavili ako novú akvizíciu v tomto moskovskom klube,“ uviedol Tomáš Hubočan, ktorý si obliekol dosiaľ 38-krát najcennejší dres. Na klubovej úrovni hral aj v Žiline (2004 – 2007) a hosťoval v Zlatých Moravciach (2006).

debata chyba
Viac na túto tému: #Zenit Petrohrad #Tomáš Hubočan #André Villas-Boas