Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Reale sa búria hviezdy. O prestupe uvažujú Ronaldo, Rámos i Casillas

Na prelome rokov všetko klapalo, ako tie najdrahšie švajčiarske hodinky. Otázka neznela či, ale o koľko gólov vyhrá Real Madrid svoj najbližší zápas. Ubehlo niekoľko mesiacov a z "galacticos" sú už iba "chapuceros" (babráci). Španielsky veľkoklub na záver futbalového roka pokazil, čo sa dalo a nezískal žiadnu trofej.

22.06.2015 18:20
Sergio Rámos Foto:
Sergio Rámos z Realu Madrid.
debata (2)

Myslíte si, že na San Bernábeu sa už nič horšie nemohlo stať? Omyl! Trpezlivosť nedošla iba fanúšikom, ale aj oporám tímu. O prestupe údajne uvažujú Iker Casillas a Sergio Rámos. A nespokojný je vraj aj Cristiano Ronaldo.

Podľa španielskeho denníka AS už v nedeľu požiadal dlhoročný stopér Realu Rámos o prestup do iného klubu. Podľa kuloárnych informácií ho mala nahnevať nepotvrdená informácia, podľa ktorej ho vedenie mužstva ponúklo kandidátovi na prezidenta v konkurenčnej Barcelone. Dvadsaťdeväťročnému hráčovi má najviac prekážať fakt, že túto správu nikto z kancelárie Realu Madrid nedementoval.

Rámosa viaže v Madride zmluva až do konca sezóny 2016/2017. O jeho služby sa už intenzívne zaujíma Manchester United a prestup na Old Trafford by mu mohlo uľahčiť aj to, že španielsky gigant poškuľuje po brankárovi Davidovi De Geovi. V Madride by mal nahradiť legendárneho Ikera Casillasa.

Práve ten podľa AS nikdy nebol miláčikom šéfa klubu Florentina Péreza. Real Madrid sa práve preto niekoľkokrát snažil získať z Juventusu Turín Gianluigiho Buffona. O tom, že Casillas v Reale už dlho nepožíva status nedotknuteľného hráča svedčí aj to, že o pozíciu jednotky medzi tromi žrďami bojuje niekoľko sezón. Od čias Josého Mourinha.

Aby toho nebolo málo, v Madride vraj musia začať chlácholiť aj najväčšiu hviezdu. Cristiano Ronaldo sa doteraz nezmieril s tým, že sa ho klub nezastal v čase, keď médiá prepierali jeho súkromnú párty pri príležitosti jeho tridsiatich narodenín. Tá nasledovala iba niekoľko hodín po tom, ako Real prehral s mestským rivalom Atléticom 0:4.

Zdá sa, že v Reale bude mať počas letnej prestávky najviac práce športový psychológ. A možno aj tréner Rafael Benítez. Od toho zasa Pérez chce, aby schudol. Jeho väčšie brucho vraj nie je v súlade s imidžom klubu – (čítajte viac).

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Iker Casillas #Sergio Ramos
Načítavajú sa športové výsledky...