Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester City chystá 70-miliónový transfer leta. O koho má záujem?

Vedenie anglického futbalového klubu Manchester City pripravuje v snahe získať Raheema Sterlinga grandióznu ponuku, ktorú vedenie liverpoolskeho FC nebude môcť odmietnuť.

21.06.2015 20:15
Sterling Foto: ,
Raheem Sterling v drese anglickej reprezentácie.
debata

Vedenie „Citizens“ podľa denníka Daily Express pristalo na podmienky klubu z mesta Beatles a Liverpoolčanom v snahe získať Raheema Sterlinga ponúkne ohromných 70 miliónov eur. Sterling sa už podľa denníka Daily Mail vrátil z dovolenky na Ibize späť do Anglicka, kde by mal so zástupcami „bledomodrého“ tímu z Manchestru rokovať o podmienkach kontraktu.

Manchester City urobil už dve ponuky s cieľom získať talentovaného krídelníka, ktorý neoblomne odmieta predĺžiť zmluvu s klubom z Anfield Road, čo samozrejme priťahuje pozornosť futbalových gigantov. Popri manchesterskom City sa o služby dvadsaťročného futbalistu zaujímal i Arsenal či Real Madrid. Vedenie prvého londýnskeho tímu už na Anfielde nepochodilo s ponukami vo výške 35 a 50 miliónov eur.

Sterling, ktorý sa k Liverpoolu pripojil v roku 2010 prestupom z QPR, má na Anfielde platný kontrakt do leta 2017. Lodivod klubu od rieky Mersey Brendan Rodgers sa pred mesiacom pre BBC vyjadril, že budúcnosť šestnásťnásobného anglického reprezentanta je napriek pochybnostiam spätá s liverpoolskym FC. Sedemdesiat miliónov eur za Sterlinga sa ale bude odmietať ťažko.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #raheem sterling