Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcete Sterlinga? Zabudnite! Liverpool odmietol 50-miliónovú ponuku City

Anglický futbalový klub Liverpool FC odmietol 50 miliónov eur za svoju hviezdičku Raheema Sterlinga, ktorého sa do svojich radov snaží pretiahnuť Manchester City.

18.06.2015 19:25
Raheem Sterling Foto: ,
Raheem Sterling.
debata

Vedenie „The Reds“ by podľa denníku Daily Mail mohlo prikývnuť ponuke, ktorej hodnota by sa blížila k astronomickým sedemdesiatim miliónom eur. Realita sa tak pomaly začína blížiť vyjadreniu trénera „Citizens“ Manuela Pellegriniho, ktorý na jar vyhlásil: „Chcete získať Raheema Sterlinga? Napchajte si do tašky sto miliónov libier a vydajte sa do Liverpoolu. Potom možno ten transfer odsúhlasia…“

Anglický futbalový klub Manchester City učinil už druhú ponuku v snahe získať talentovaného Sterlinga. Agilný krídelník neoblomne odmieta predĺžiť zmluvu s klubom z Anfield Road, čo samozrejme priťahuje pozornosť futbalových gigantov.

Popri londýnskom Arsenale a Reale Madrid sa o služby dvadsaťročného futbalistu zaujíma predovšetkým Manchester City, ktorého prvú ponuku vo výške 25 miliónov libier vedenie „The Reds“ zamietlo. Petrodolármi dotovaný klub preto vyrukoval s ponukou vo výške 35,5 milióna libier (v prepočte necelých 50 mil. eur), pričom prípadná dohoda mohla vďaka rôznym bonusom presiahnuť čiastku 55 mil. eur.

Sterling, ktorý sa k Liverpoolu pripojil v roku 2010 prestupom z QPR, má na Anfielde platný kontrakt do leta 2017. Lodivod klubu od rieky Mersey Brendan Rodgers sa pred mesiacom pre BBC vyjadril, že budúcnosť šestnásťnásobného anglického reprezentanta je napriek pochybnostiam spätá s liverpoolskym FC. „Citizens“ sa po náročnom rokovaní s Liverpoolom podľa Daily Mail zamerali na zisk Jacka Wilshera z Arsenalu.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #manchester city #raheem sterling