Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel dementoval správy o predĺžení zmluvy s Liverpoolom

Slovenský futbalový kapitán Martin Škrtel poprel štvrtkové správy, podľa ktorých sa s liverpoolskym FC dohodol na predĺžení kontraktu. O podpise novej zmluvy s tímom "The Reds" informovali viaceré britské médiá ako Liverpool Echo, The Mirror, Express či Daily Mail.

18.06.2015 16:18 , aktualizované: 20:46
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel oslavuje gól.
debata

Špekuláciám dodal „pravdivú“ hodnotu i status na Škrtelovom účte na sociálnej sieti Facebook, no konto údajne patriace slovenskému stopérovi sa ukázalo ako falošné.

"Na Facebooku mám vlastný profil, ktorý používam na komunikáciu s fanúšikmi a spravujem ho prostredníctvom spoločnosti Stars and Friends. Od profilu, na ktorom bola táto informácia zverejnená, sa dôrazne dištancujem. Nezakladal som ho, ani netuším, kto je jeho adminom,“ uviedol Martin Škrtel v reakcii na správy v médiách.

Stanovisko tridsaťročného zadáka deklaroval i jeho agent Karol Csontó: "V tejto chvíli môžem potvrdiť iba toľko, že rokujeme s klubom FC Liverpool, no zatiaľ nedošlo k podpisu žiadnej zmluvy. Hneď ako sa tak stane, budeme fanúšikov a médiá informovať.“ Sedemdesiattri­násobný slovenský reprezentant už vyvodzuje preventívne kroky, ktoré by v budúcnosti mali zamedziť podobnej dezinformácii.

Martin Škrtel (nar. 15. decembra 1984) prišiel na Anfield v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad a blíži sa k zavŕšeniu tretej stovky štartov v drese „The Reds“. Aktuálny stopérov kontrakt má platnosť do konca sezóny 2015/2016. Škrtel v máji označil podmienky novej zmluvy, ktoré mu FC Liverpool predostrel, za neakceptovateľné.

„Domnievam sa, že takéto zmluvy sa ponúkajú oveľa starším hráčom alebo futbalistom po prekonaní nejakých zdravotných problémov. Necítim sa taký starý, aby som to mohol podpísať. Myslím si, že zdravotne som v poriadku. Kontrakt, čo mi ponúkli, na mňa pôsobil rozpačito, takže som ho nepodpísal,“ skonštatoval začiatkom júna v rozhovore pre portál aktualne.sk štvornásobný najlepší futbalista SR (2007, 2008, 2011, 2012) Martin Škrtel.

debata chyba