Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Grécku nadstavbová časť, Mak chce do Ligy majstrov

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak by sa rád v drese gréckeho klubu PAOK Solún predstavil v nastávajúcom ročníku Ligy majstrov 2015/2016.

19.05.2015 22:05
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak v drese PAOK Solún.
debata

Do nadstavbovej časti súťaže, ktorá sa začne v stredu 20. mája, sa prebojovali štyri tímy – ešte aj Panathinaikos Atény, Asteras Tripoli (pôsobí tam slovenský brankár Tomáš Košický, pozn.) a Atromitos. Najúspešnejší po absolvovaní šiestich kôl sa pridá k už dávnejšie známemu majstrovskému Olympiakosu Pireus a bude tiež účinkovať v najprestížnejšej európskej klubovej pohárovej súťaži. Dva ďalšie tímy v poradí zo spomenutého kvarteta si vybojujú miestenku do Európskej ligy 2015/2016.

"Chceme v tejto nadstavbe uspieť a zahrať si v Lige šampiónov. K dobru máme dva bonusové body. Začíname v stredu na ihrisku Atromitosu, chceme v Aténach vyhrať,“ uviedol na svojej oficiálnej internetovej stránke bratislavský rodák Róbert Mak.

V Grécku vládne „dovolenkové“ počasie, ale futbalisti o ničnerobení nateraz nerozmýšľajú. Blíži sa totiž pre nich rozhodujúca časť tejto sezóny. „Už niekoľko týždňov sú tu tridsiatky, ale oddychovať nás ani nenapadlo. Pripravovali sme sa na play-off ligy. Keďže teploty sú vysoké, väčšinou sme trénovali vo večerných hodinách,“ doplnil na svojom webe 24-ročný slovenský krídelník.

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #PAOK Solún #Róbert Mak