Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V šlágri sa zrodila remíza medzi Chelsea a Liverpoolom

Hráči Chelsea Londýn remizovali v nedeľňajšom stretnutí 36. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League na domácej pôde s FC Liverpool 1:1.

10.05.2015 19:20
john terry, martin škrteľ, liverpool, chelsea,... Foto: ,
Hlavička Johna Terryho z Chelsea do siete Liverpoolu.
debata

Oba góly padli zo štandardných situácií. V 4. min po rohovom kope usmernil loptu do bránky domáci kapitán John Terry, no hosťom sa podarilo ešte do prestávky vyrovnať. Steven Gerrard v 45. min zužitkoval center Jordana Hendersona a skóroval hlavou. V druhom polčase napriek streleckej prevahe hostí gól nepadol. Slovenský obranca Martin Škrtel odohral za „The Reds“ celý duel a v 26. min inkasoval žltú kartu.

Futbalisti Manchestru City zvíťazili v domácom nedeľňajšom stretnutí 36. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League nad tímom Queens Park Rangers jednoznačne 6:0. Mužom zápasu sa stal trojgólový Sergio Agüero. Argentínsky útočník v 4. min otvoril gólový účet duelu. „Citizens“ viedli do prestávky už 2:0 po presnom zásahu Alexandra Kolarova. Po zmene strán v 50. min pridal svoj druhý gól Agüero a hetrik dokonal v 64. min z pokutového kopu. V 70. min zvýšil na nelichotivých 5:0 James Milner a demontáž hostí zavŕšil v 87. David Silva.

Manchester City je po víťazstve na 2. mieste v ligovej tabuľke s trojbodovým náskokom pred Arsenalom Londýn, ktorý má však 2 zápasy k dobru. QPR je s 27 bodmi na poslednej priečke a po Burnley je druhým istým zostupujúcim mužstvom do druhej najvyššej

Manchester City – Queens Park Rangers 6:0 (2:0)
Góly: 4., 50. a 64. Agüero (tretí z pok. kopu), 32. Kolarov, 70. Milner, 87. D. Silva

Chelsea – FC Liverpool 1:1 (1:1)
Góly: 6. Terry – 45. Gerrard
Martin Škrtel (Liverpool) odohral celý duel a v 26. videl ŽK

debata chyba
Viac na túto tému: #liverpool #Martin Škrtel #Premier League #manchester city #Chelsea FC
Načítavajú sa športové výsledky...