Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Depetris videl v akcii superhviezdu. Zahral si s Ronaldinhom

Argentínsky futbalista so slovenským pasom David Depetris nastúpil v piatkovom dueli 16. kola najvyššej mexickej súťaže Clausura 2015 v drese svojho zamestnávateľa Monarcas Morelia proti tímu Querétaro.

04.05.2015 16:13
David Depetris Foto: ,
David Depetris.
debata

Kráľ strelcov najvyššej slovenskej súťaže 2012/2013 (16 gólov), ktorý v Mexiku hosťuje z tureckého Caykuru Rizespor, odohral 84 minút, ale ani on nezabránil prehre Morelie 1:2. Malou cenou útechy pre rodáka z argentínskeho San Jorge mohol byť fakt, že si zahral proti najlepšiemu futbalistovi sveta za rok 2005 Brazílčanovi Ronaldinhovi, ktorý v 77. min z pokutového kopu otvoril skóre stretnutia.

Depetris podľa portálu vavel.com vyhlásil, že klub z Morelie momentálne prechádza zložitým obdobím. Mužstvo nedosahujúce očakávané výsledky figuruje na poslednom mieste v tabuľke a klub sa topí v dlhoch.

„Na jednej strane som šťastný, že som mohol hrať. Na druhej strane sme smutní a nahnevaní, pretože sme pre dobrý výsledok urobili veľa. Nebol to pekný zápas, mužstvá skôr bránili, ale na konci sme spravili chybu, za ktorú sme pykali,“ uviedol 26-ročný útočník.

„Niet pochýb o tom, že fanúšikovia dnes prišli nielen preto, že sme hrali posledný domáci duel v sezóne, ale aj kvôli Ronaldinhovi. Priaznivci si však nezaslúžili takýto výsledok,“ dodal Depetris, ktorý priznal, že na Moreliu nemôže povedať jediné krivé slovo. „Naozaj nemôžem klubu nič vyčítať. Od prvého dňa, ako som prišiel, sa o mňa príkladne starali s veľkou profesionalitou,“ skonštatoval na záver Depetris.

debata chyba
Viac na túto tému: #David Depetris