Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Robbenov návrat trval 16 minút, v tejto sezóne si už nezahrá

Návrat Arjena Robbena na futbalové trávniky po svalovom zranení trval len šestnásť minút a sezóna sa preňho predčasne skončila pre zranenie lýtkového svalu.

29.04.2015 15:10
Pep Guardiola, Arjen Robben Foto: ,
Tréner Bayernu Pep Guardiola dáva inštrukcie Arjenovi Robbenovi.
debata

Pre Bayern Mníchov je to pred semifinále Ligy majstrov s FC Barcelona citeľná strata. Ofenzívny hráč Bayernu Mníchov prišiel po mesačnej pauze na ihrisko Allianz Areny v semifinále Nemeckého pohára proti Borussii Dortmund v 68. min, ale ešte šesť minút pred koncom riadneho hracieho času musel nútene striedať pre problémy s lýtkom. Pre natrhnutý sval hral pred spomenutým utorkovým duelom naposledy 23. marca.

Bayern, ktorý prehral v jedenástkovom rozstrele a po ňom môže zabudnúť na double, prišiel v zápase aj o útočníka Roberta Lewandowského. Poľský kanonier s podozrením na otras mozgu skončil v nemocnici. Podľa informácií z klubu má Poliak aj zlomený nos a sánku.

Bayern neoznámil dĺžku absencie, Lewandowski však verí, že bude k dispozícii na semifinálový zápas Ligy majstrov v Barcelone. „Do stretnutia na Camp Nou zostáva pár dní. Verím, že budem môcť hrať,“ napísal Lewandowski na Twitteri.

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #Bayern Mníchov #Arjen Robben #lýtko