Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Slasku o Lačnom: Škoda, že sa takto zachoval

Tréner poľského futbalového klubu Slask Vroclav Tadeusz Pawlowski sa pre portál sportowefakty.pl vyjadril k červenej karte svojho slovenského zverenca Miloša Lačného v dueli 26. kola tamojšej najvyššej súťaže Ekstraklasy proti Podbeskidziu Bielsko-Biala (0:0).

07.04.2015 20:52
futbal, bránka, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Ako je známe, 27-ročný rodák z Levoče, ktorý v zime posilnil vroclavské mužstvo, v 76. min vystriedal krajana Róberta Picha a už o jedenásť minút sa z ihriska porúčal po druhej žltej karte. Videl ju za nedovolený ostrý sklz. Minútu pred vylúčením mohol Lačný rozhodnúť stretnutie, ale trafil len do žrde bránky iného Slováka Richarda Zajaca.

„Poslali sme ho na ihrisko, aby sme vyhrali zápas alebo aspoň niečo urobili pre zisk troch bodov. Škoda, že sa Miloš takto zachoval. Určite bojoval, veľmi chcel, ale v týchto chvíľach bolo treba trošku inteligencie a rozvahy. Budeme o tom ešte spolu diskutovať. Dobre, že sa to napokon pre nás neskončilo horšie,“ vyhlásil Pawlowski.

„Mám takú povahu. Chcel som v zápase niečo zmeniť. Vždy túžim víťaziť. Dnes som cítil, že na to máme šancu. Iná vec sú moje dve žlté karty, mohli aj nemuseli byť,“ citoval portál sport.pl pozápasové slová Lačného, podľa ktorého boli situácie, o ktoré sa na trávniku pričinil, úplne bežné. Poprel, že je agresívny hráč. „Nie je to nič prekvapujúce. Boli tam emócie ako v každom normálnom stretnutí. Mohol som streliť gól a mali by sme tri body. Nie som agresívny typ. Nerobte zo mňa brutálneho hráča ako bol trebárs Gattuso. Za celú kariéru som dostal možno dve alebo tri červené karty. Dá sa povedať, že som nebezpečný ako môj pes, ktorý nebezpečne iba vyzerá,“ dodal niekdajší hráč Ružomberka či donedávna Kajratu Almaty.

debata chyba
Viac na túto tému: #Poľsko #Miloš Lačný #Slask Vroclav