Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Máme problém, priznal Real. V útoku!

Futbalisti Realu Madrid prehrali v sobotňajšom stretnutí 26. kola najvyššej španielskej súťaže na ihrisku Athletica Bilbao 0:1. Hrdinom baskického mužstva sa v 26. min stal veterán Aritz Aduriz.

08.03.2015 09:06
Carlo Ancelotti Foto: ,
Zamyslený tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti v Bilbau.
debata (1)

Pokiaľ hráči FC Barcelona na úvod nedeľňajšieho programu 26. kola naplno zabodujú v domácom zápase proti tímu Rayo Vallecano, dostanú sa pred „biely balet“ na čelo Primera División.

Aduriz dokázal v 26. min vyhrať hlavičkový súboj so stopérom Pepem. V druhom polčase mohol náskok Bilbaa poistiť, ale trafil len do žrde. Real sa snažil aspoň vyrovnať, najbližšie ku gólu mal Gareth Bale, ale jeho ďalekonosný pokus skoro z polovice ihriska zastavila konštrukcia bránky.

Podľa trénera Realu Carla Ancelottiho bola najväčším problémom jeho zverencov príliš individuálna hra v útoku. Obávané trio „BBC“ Gareth Bale, Karim Benzema a Cristiano Ronaldo sa nedokázalo presadiť proti dobre organizovanej defenzíve Bilbaa.

„Darovali sme domácim tri body. Nie je to problém našej výkonnosti, ale zlej taktickej hry. Nedokázali sme skórovať, nehrali sme dobre v útoku. Athletic veľmi dobre bránil a hral kompaktne, navyše dal aj prvý gól. Nemáme problémy v obrane, v útoku sme nenašli žiadne účinné riešenie. Vo dvoch zápasoch sme dali len jeden gól, aj ten z pokutového kopu. Musíme popracovať opäť na získaní streleckej istoty. BBC neodohrali dobrý zápas, ale nie je to iba ich chyba. Za ofenzívu je zodpovedné celé mužstvo,“ povedal Ancelotti.

Bilbao po postupe do finále španielskeho Kráľovského pohára cez Espanyol dosiahlo ďalší dobrý výsledok. Na Madridčanov teraz čaká odveta osemfinále Ligy majstrov so Schalke 04 a na budúci víkend domáci súboj s Levante.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Carlo Ancelotti #Primera Division #fc barcelona