Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pellegrini tlak necíti, City ale už vraj kontaktovali Simeoneho

Hoci futbalistom Manchestru City sa v poslednej dobe príliš nedarí, tréner Manuel Pellegrini necíti žiadny tlak na svoju osobu.

10.02.2015 18:30
Manuel Pellegrini Foto: ,
Súčasný tréner Manchesteru City Manuel Pellegrini.
debata

Podľa britských médií však vedenie anglického majstra už kontaktovalo Diega Simeoneho. Kouč Atlética Madrid má byť letný prioritou „Citizens“, ak Pellegrini v tomto ročníku nezíska žiadnu trofej.

City nevyhrali štyri ligové zápasy za sebou a na lídra tabuľky Chelsea stráca po 24 kolách už sedem bodov. „Nikdy necítim tlak. Na túto otázku odpovedám rovnako posledné dva roky,“ povedal Pellegrini na dnešnej tlačovej konferencii pred stredajším duelom so Stoke. „Pod tlak sa dokážem dostať len ja sám, keď necítim, že tím hrá dobre,“ doplnil tréner.

V súčasnej dobe podľa neho manchesterský tím nemá dôvod na paniku. „Myslím, že sme v normálnej pozícii, na miestach, ktoré zaručujú Ligu majstrov. Ak zajtra vyhráme, budeme mať len o dva body menej ako v rovnakej fáze minulej sezóny,“ upozornil Pellegrini. „Máme veľa vecí na premýšľanie, to je dôležitejšie ako nejaký tlak. Opakujem, že ho necítim vo vnútri klubu, ani z vonku,“ dodal šesťdesiatjeden­ročný tréner, ktorého zverencov čaká v februárovom a marcovom osemfinále LM rozbehnutá Barcelona.

Bohatý ambiciózny klub si ako Pellegriniho potenciálneho nástupcu údajne vyhliadol úspešného Simeoneho, ktorý v minulej sezóne vyhral s Atléticom španielsku ligu a došiel do finále Ligy majstrov. Štyridsaťštyriročný Argentínec mal cez prostredníka odkázať, že o angažmán v Anglicku má záujem. Predtým ale Simeone niekoľkokrát verejne zdôraznil, že je v Madride šťastný a nemá dôvod z Atlética odchádzať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #manchester city #atlético madrid #Diego Simeone #Manuel Pellegrini