Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Róbert Mak chváli atmosféru v Grécku, oceňuje aj pyrotechniku v hľadisku

Futbalisti klubu PAOK Solún v domácom prostredí hrali nerozhodne s Olympiakosom Pireus 0:0 v nedeľňajšom šlágri 23. kola najvyššej gréckej súťaže. "Na štadióne bola neuveriteľná atmosféra. Už hodinu pred začiatkom zápasu bolo vypredané, nechýbala ani pyrotechnická šou, niečo fantastické. Jednoducho veľký zážitok," uviedol na svojej oficiálnej internetovej stránke slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý odohral za PAOK celé stretnutie a v 59. min dostal žltú kartu.

09.02.2015 17:20
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak v drese PAOK Solún.
debata

„V prvom polčase to bolo opatrné, po zmene strán videli diváci otvorenejší futbal. Šance mali obidve mužstvá. Musím však priznať, že Olympiakos bol v dueli o niečo lepší,“ skonštatoval ďalej 23-ročný slovenský krídelník a pokračoval: „Na našom súperovi bolo vidieť, že po výmene trénera je vo veľkej pohode, ťahá sériu úspešných zápasov.“

PAOK Solún získal v ostatných troch dueloch najvyššej súťaže iba jediný bod. Po víkende klesol v tabuľke gréckej Super League na tretie miesto so 47 bodmi, na druhý v klasifikácii Panathinaikos Atény má dvojbodový odstup, za lídrom Olympiakosom Pireus zaostáva o 8 bodov.

„Trápime sa, chýba nám ľahkosť, nevieme sa nakopnúť. Musíme sa čím skôr vrátiť na víťaznú vlnu,“ dodal na svojom webe Róbert Mak.

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #PAOK Solún #Róbert Mak