Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli sa v Liverpoole trápi, kouč Juventusu mu nepomôže

Tréner talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri nemá v úmysle angažovať Maria Balotelliho.

13.01.2015 15:39
Mario Balotelli Foto: ,
Mario Balotelli.
debata

Dvadsaťštyriročný zakončovateľ je od leta hráčom FC Liverpool, ale na Anfielde sa dosiaľ nedokázal výraznejšie presadiť. Dvojica sa pozná zo spoločného pôsobenia v AC Miláno.

„Sú to len výmysly. Keď sme boli v jednom tíme, Balotellimu sa darilo. Patrí však Liverpoolu a nie je hráčom, ktorý by mohol prísť do Juventusu,“ povedal 47-ročný kouč v rozhovore s televíznou stanicou RAI.

Mario Balotelli od novembra zápasí aj so zdravotnými problémami, jeho agent Mino Raiola však verí v lepšie časy talianskeho útočníka. „Neobávam sa. Mario bol mimo hry pre zranenie. Nemôžete ho súdiť, kým nebude stopercentne fit. Nie je jednoduché odísť do zahraničia a adaptovať sa,“ povedal Raiola pre RAI.

Balotelliho návrat do Premier League neľutuje: „Rozhodnutia sa hodnotia v čase, v ktorom sa učinia. Pre Maria bolo správne opustiť v lete Miláno. Opäť by som sa rozhodol rovnako, Balotelli prestúpil do najlepšej ligy sveta. Teraz sa mu nedarí z rôznych príčin, ale pracuje na návrate do vrcholnej formy. Neľutujem tento prestup.“

Mario Balotelli má s FC Liverpool platný kontrakt do júna 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #Massimiliano Allegri