Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss nedosiahol s Kajratom na kazašský titul

Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss, obranca Ľubomír Michalík a útočník Miloš Lačný nedosiahli v Kazachstane s Kajratom Almaty na majstrovský titul za rok 2014.

02.11.2014 12:46
weiss st Foto:
Vladimír Weiss.
debata

Z premiérového triumfu v lige, ktorá sa hrá systémom jar – jeseň, sa tešia hráči FC Astana. Rozhodlo sa v sobotu. Kajrat prehral na ihrisku Aktobe 0:1 a Astana doma zdolala Kaisar 3:0.

Tím z Astany má pred Kajratom v tabuľke štvorbodový náskok, mužstvo z Almaty čaká do konca súťaže už len jeden zápas, 9. novembra však bude v priamom súboji sledovať korunováciu svojho súpera v boji o titul.

Kajrat je zatiaľ v tabuľke druhý so štvorbodovým náskokom pred Aktobe, ktoré však má k dispozícii ešte dva duely. V sobotu odohral na trávniku Aktobe Ľubomír Michalík celý duel, Miloš Lačný nefiguroval na súpiske. „Bol to zaujímavý duel. V zápase mali tímy veľa šancí, ale fantasticky zachytali brankári. Dostali sme gól, keď sme mali na ploche len desať hráčov,“ hodnotil súboj podľa klubového webu Vladimír Weiss.

Kajrat vlani skončil na tretej priečke, predtým po opätovnom postupe z druhej najvyššej súťaže bol v sezónach 2010 – 2012 postupne desiaty, jedenásty a znova desiaty. V zbierke má tituly z rokov 1992 a 2004. Päťdesiatnik Weiss je na jeho lavičke od novembra 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #Kairat Almaty