Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pohryzie Luis Suárez Cristiana Ronalda? Stavte si, kurz je 51

V súvislosti so sobotňajším prestížnym súbojom El Clásico v najvyššej španielskej futbalovej súťaži medzi Realom Madrid a FC Barcelona okrem výsledku najviac púta návrat uruguajského útočníka Luisa Suáreza na súťažné trávniky po treste od FIFA za uhryznutie talianskeho stopéra Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii.

24.10.2014 13:32
Luis Suárez Foto: ,
Luis Suárez.
debata (5)

Dištanc 27-ročnému futbalistovi uplynul v piatok a všetko nasvedčuje tomu, že nastúpi v základnej zostave „blaugranas“ na madridskom Štadióne Santiaga Bernabéua. Španielske stávkové kancelárie okrem tradičnej ponuky pripravili aj rôzne špeciality týkajúce sa Suáreza.

Že sa Uruguajčan objaví aspoň na minútu, je vypísaný nízky kurz 1,05, že sa ocitne v základnej zostave 1,25. Ak dá v sobotu „bielemu baletu“ gól, riskujúcim prinesie 2,5-násobok vkladu. Pravdepodobnosť červenej karty pre Luisa Suáreza vyjadruje údaj 11 a to vonkoncom nie je všetko. Rôzne spoločnosti sa totiž predbiehajú vo vypisovaní stávok na to, či niekdajší hráč FC Liverpool či Ajaxu Amsterdam opäť podľahne recidíve – uhryzne súpera. Najvyššia šanca je, že si „pochutná“ na Sergiovi Ramosovi či Pepem (kurzy od 21). Ak na najväčšej hviezde súpera Cristianovi Ronaldovi, koeficient je 51.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Luis Suaréz #fc barcelona #El Clásico