Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chelsea a Everton ponúkli bláznivý zápas. Pozrite si všetky góly

Bláznivý zápas videli v sobotu diváci v Goodison Parku, kde sa v rámci 3. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže stretol domáci Everton s Chelsea.

31.08.2014 09:38
chelsea Foto: ,
Radosť futbalistov londýnskej Chelsea.
debata

Prvá štyridsaťpäťmi­nútovka skončila 1:2 z pohľadu domácich a nič nenasvedčovalo tomu, že po prestávke sa roztrhne gólové vrece. Od 67. do 78. minúty ale padlo päť gólov a v úplnom závere ešte jeden.

Za kratší koniec v tejto prestrelke ťahali domáce „karamelky,“ zverencom Josého Mourinha podľahli 3:6. V drese „The Blues“ si dva presné zásahy pripísala letná akvizícia z Atlética Madrid Diego Costa. Ten sa presadil v prvej aj poslednej minúte riadneho hracieho času. Za Everton raz skóroval Kamerunčan Samuel Eto'o, ktorý v minulej sezóne pôsobil práve v Chelsea.

Gólový zostrih zo zápasu Everton - Chelsea

„Hráčom som cez polčasovú prestávku povedal, že protí tímom ako Everton nemôžete 45 minút brániť. Musíte sa pokúsiť streliť ďalšie góly,“ citoval goal.com portugalského kouča Londýnčanov Josého Mourinha.

FC Everton – FC Chelsea 3:6 (1:2)
Góly: 45.+ Mirallas, 69. Naismith, 76. Eto'o – 1. a 90. Diego Costa, 4. Ivanovič, 67. Coleman (vlastný), 74. N. Matič, 78. Ramires.

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Everton #Chelsea FC