Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Motýlik a gombíky na dresoch. Španielsky tím bude hrať v 'smokingoch'

Ak by sa vyhlasovala celosvetová súťaž o najbizarnejšie stvárnenie futbalového dresu, španielsky treťoligový klub Cultural y Deportiva Leonesa by patril medzi favoritov na víťazstvo.

23.07.2014 12:58
debata
zväčšiť Limitovaná séria dresov klubu Cultural y... Foto: facebook.com/Cultural-y-Deportiva-Leones
Cultural y Deportiva Leonesa, dresy Limitovaná séria dresov klubu Cultural y Deportiva Leonesa pripomína smokingové saká.

Jeho zástupcovia zverejnili na svojej internetovej stránke novú limitovanú sériu dresov pripomínajúcich smokingové saká, v ktorých nastúpia hráči tohto účastníka Segunda División „B“ 30. júla na domácom prípravnom turnaji v Leóne proti druholigistom Real Sporting de Gijón a SD Ponferradina. Na prednej strane čierneho dresu sa nachádza biely trojuholík s gombíkmi a výrazným čiernym motýlikom typickým pre smoking.

„Tento špeciálny dres je zatiaľ určený pre vystúpenie na tomto turnaji. Nevylučujeme však možnosť, že ho naši hráči občas budú nosiť aj v budúcej súťažnej sezóne, lebo bude patriť k oficiálne uznaným farbám nášho klubu. Samozrejme, fanúšikovia si ho môžu kúpiť priamo na štadióne aj prostredníctvom internetu, ale zatiaľ len v limitovanom počte,“ uviedol na klubovom webe hovorca správnej rady klubu Felipe Llamazares.

zväčšiť Hráči klubu Cultural y Deportiva Leonesa sa v... Foto: facebook.com/Cultural-y-Deportiva-Leones
Cultural y Deportiva Leonesa, dresy Hráči klubu Cultural y Deportiva Leonesa sa v netradičných dresoch predstavia na domácom prípravnom turnaji v Leóne.

Zástupcovia Deportiva Leonesa na oficiálnej prezentácii zároveň informovali o tom, že týmto marketingovým krokom chcú zvýšiť záujem o futbal medzi fanúšikmi a pod heslom „Gól pre baníctvo“ zároveň vyjadriť podporu tomuto druhu zamestnania vo svojom

Španielske médiá už zverejnili niekoľko zaujímavých replík v súvislosti s novým „smokingovým“ dresom Culturalu Leonesa. Jednou z nich je aj táto: "V dresoch nášho klubu môžete pokojne zájsť aj na večeru do lepšej reštaurácie a máte istotu, že vás nevyhodia.“

debata chyba
Viac na túto tému: #dresy #Cultural y Deportiva Leonesa