Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

PAOK má náhradu za Stocha. Do Grécka mieri Mak za 400-tisíc eur

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak bude v kariére pokračovať v Grécku. Podľa FCN Aktuell s odvolaním sa na Bild prestúpil 23-ročný ofenzívny stredopoliar z nemeckého klubu FC Norimberg do PAOK Solún za 400-tisíc eur.

18.07.2014 15:12 , aktualizované: 16:18
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak.
debata

„Drahí fanúšikovia, ako ste sa z médií už isto dozvedeli, s okamžitou platnosťou odchádzam do PAOK. Týmto sa chcem s vami rozlúčiť, keďže od začiatku môjho pôsobenia ste ma prijali a maximálne podporovali. V Norimbergu som prežil krásne časy, mesto, klub a najmä vy ste mi prirástli k srdcu. V nasledujúcej sezóne vám prajem zo srdca všetko dobré a postup do bundesligy,“ napísal bratislavský rodák na sociálnej sieti.

Bývalý hráč Slovana Bratislava, ktorý pôsobil aj v akadémii anglického Manchestru City, prichádza do mužstva, v ktorom v minulej sezóne z Fenerbahce Istanbul hosťoval jeho spoluhráč z národného tímu Miroslav Stoch. Desaťnásobný reprezentant SR a autor dvoch gólov v najcennejšom drese Mak mal v 1. FCN, ktorý zostúpil do II. bundesligy, ešte rok platný kontrakt.

debata chyba
Viac na túto tému: #PAOK Solún #Róbert Mak #Miroslav Stoch