Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Monako sa nemieni Rodrígueza vzdať, nepredajný vraj ale nie je

Kým kolumbijský futbalista James Rodríguez žiari v Brazílii na majstrovstvách sveta, v Európe sa čulo špekuluje o jeho možnom prestupe z Monaka.

04.07.2014 11:08
James Rodríguez Foto: ,
James Rodríguez.
debata

Vážny záujem o dvadsaťdvaročného kanoniera má údajne španielsky víťaz Ligy majstrov Real Madrid, Monako sa ale zatiaľ nemieni ofenzívneho klenotu vzdať.

„S žiadnym klubom nerokujeme. Počítame s ním a myslíme, že odohrá skvelú sezónu,“ povedal podpredseda Monaka Vadim Vasiljev. Malú nádej však konkurencii ponechal, keď vyhlásil, že nikto nie je nepredajný.

Rodríguez prilákal pozornosť špičkových európskych klubov piatimi gólmi na šampionáte, vďaka ktorým vedie tabuľku strelcov. Sám by sa prestupu nebránil. „Rád by som hral v Španielsku. To by bol sen. Je to najlepšia liga na svete,“ vyznal sa a dodal: „Mám radšej Madrid než Barcelonu.“

Monako získalo Rodrígueza pred rokom z Porta a prekvapilo, keď za vtedy relatívne neznámeho hráča zaplatilo 45 miliónov eur. „Všetci sa čudovali, prečo sme do tohto hráča toľko investovali. Teraz o Jamesovi Rodriguezovi každý hovorí. To znamená, že sme mali pravdu, keď sme ho priviedli,“ vyhlásil Vasiljev.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #AS Monaco #James Rodríguez