Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fábregas: Mourinho si ma získal, Wenger mi nevedel nájsť miesto

Španielsky futbalový reprezentant Cesc Fabregas sa vyjadril, že rozhodujúcu úlohu v jeho prestupe z FC Barcelona do FC Chelsea zohral tréner "The Blues" José Mourinho.

15.06.2014 18:52
Cesc Fábregas Foto:
Cesc Fábregas.
debata

„Povedal mi presne, čo som chcel počuť a tým si ma získal. Od toho momentu sa všetko zbehlo veľmi rýchlo,“ uviedol 27-ročný bývalý kapitán Arsenalu Londýn, v ktorom strávil pod vedením Arséna Wengera osem sezón.

V médiách sa špekulovalo, že by sa mohol vrátiť na svoje predchádzajúce pôsobisko. Kouč „Gunnners“ však podľa jeho slov nemal o neho záujem: „Wenger mi ozrejmil, že moju pozíciu má dobre pokrytú a bolo by veľmi ťažké nájsť mi miesto v zostave.“

Fábregas opúšťa barcelonské mužstvo po troch sezónach, počas ktorých si nedokázal vybojovať stabilné miesto v základe katalánskeho tímu: „Môj čas v Barcelone je na konci. K tomu nie je čo dodať.“ Španielsky stredopoliar sa pripojí k mužstvu Chelsea po svetovom šampionáte v Brazílii. „La Furia Roja“ sa po vysokej prehre 1:5 proti Holandsku pripravuje na ďalší zápas B-skupiny, ktorý odohrá 23. júna proti Čile.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cesc Fábregas #Chelsea FC