Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stoch prispel k výhre PAOK-u. Jubilejným gólom splnil tajné predsavzatie

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch prispel jedným gólom k stredajšiemu domácemu víťazstvu svojho zamestnávateľa PAOK Solún nad Atromitosom 3:0 v 3. kole nadstavbovej fázy najvyššej gréckej súťaže.

07.05.2014 22:28
stoch Foto: ,
Radosť Miroslava Stocha.
debata

Rodák z Nitry si do tohtosezónnych štatistík pripísal siedmy ligový presný zásah a celkovo desiaty. Okrem toho založil akciu, ktorá vyústila do otváracieho gólu stretnutia. Dvadsaťštyriročný krídelník pre „koňar“ opustil trávnik v 60. minúte, neušlo mu však ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu.

Pozrite si gól Miroslava Stocha.

„Pred šestnástkou som naznačil strelu ľavačkou, čím som oklamal obrancu, pretože som si prehodil loptu na pravú nohu a potom ju už len umiestnil ku vzdialenejšej žrdi,“ opísal Stoch gólovú situáciu na 2:0 zo 45. minúty pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

„Mal som tajné predsezónne predsavzatie, dostať sa na túto hranicu a som veľmi rád, že sa mi to podarilo. V zostávajúcich troch zápasoch to ešte môžem navýšiť, hlavným cieľom je však miestenka do Ligy majstrov,“ povedal na margo svojho jubilejného zásahu „Miňo“ Stoch.

Výsledky 3. kola nadstavbovej fázy:

PAOK Solún – Atromitos 3:0 – Miroslav Stoch (PAOK) hral do 60. min a v 44. min strelil gól
Asteras Tripoli – Panathinaikos Atény 1:3

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #PAOK Solún #Miroslav Stoch