Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho podávačovi lôpt: Nezdržuj, lebo ťa niekto z mojich hráčov udrie

Futbalisti FC Chelsea prehrali v 32. kole Premier League na ihrisku Crystal Palace 0:1, tréner José Mourinho bol v závere zápasu dosť nervózny.

31.03.2014 12:16
José Mourinho Foto: ,
Zamyslený tréner Chelsea José Mourinho.
debata

V záverečnej stíhacej jazde hosťujúci tréner dôrazne dohovoril podávačovi lôpt, keď sa César Azpilicueta pokúšal o rýchle vhodenie do hry z autu, ale nemal čím. „Povedal som mu, aby nezdržiaval. Ináč ho udrie jeden z mojich hráčov,“ priznal podľa BBC po zápase Portugalčan.

„Nazdával som sa, že César s ním stratí trpezlivosť. Deti sú k takémuto správaniu vedené, ale tí, čo ich to učia, zmiznú v dave, kým hráč, ktorý na to zareaguje atakom, má problém. Bol to roztomilý chlapec, povedal som mu, že raz na to môže doplatiť.“

Jose Mourinho dohovára malému podávačovi lôpt

Podľa Daily Mail rozhodca celý incident zaregistroval, ale neuviedol ho v zápise o stretnutí. Mourinho neskôr chlapca už priateľsky potľapkal po krku, Anglická futbalová asociácia (FA) 51-ročného kouča nijako nepotrestá.

Chelsea nepretavila na úspech hernú aj streleckú prevahu, heroický výkon predviedla kompletná defenzíva Crystal Palace na čele s argentínskym gólmanom Juliánom Speronim. „Stratili sme šancu skončiť v tejto sezóne na prvom mieste v Premier League. Teraz sme až príliš závislí od výsledkov iných mužstiev. Prehrali sme s tímom, ktorý bol od nás lepší, pokiaľ ide o tímového ducha a mentalitu. Môžeme viniť jedine seba,“ doplnil Mourinho.

debata chyba
Viac na túto tému: #José Mourinho