Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po štvrťfinále Bulharského pohára odstúpili obaja tréneri

Nezvyčajnú dohru malo stredajšie stretnutie štvrťfinále Bulharského pohára vo futbale medzi Botevom Plovdiv a Levski Sofia (2:0).

20.03.2014 14:30
futbal, bránka, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Na svoje funkcie sa po skončení duelu rozhodli rezignovať obaja tréneri. Domáci Stanimir Stoilov odstúpil pre negatívnu atmosféru v klube, ktorú vytvárajú predovšetkým fanúšikovia, hosťujúci Antoni Zdravkov pre výsledky a výkony svojich zverencov.

„Pre negativizmus fanúšikov nemôže dobre dopadnúť mnohomiliónový projekt. Nechcem sa osobne podieľať na jeho zničení,“ vyhlásil Stoilov. „Som veľmi sklamaný a budem informovať vedenie, že nemôžem pracovať s hráčmi, ktorý sa nedokážu predať na ihrisku,“ uviedol Zdravkov.

Botev po zimnej prestávke vyhral tri zápasy a remizoval s majstrovským Razgradom. Fanúšikom sa však nepáčili výkony hráčov na ihrisku a žiadali Stoilovove odstúpenie. Levski Sofia sa zasa hrdí 26 titulmi majstra Bulharska a v súčasnosti oslavuje storočnicu. Na úspech čaká už od roku 2009. Tím Levski vyhral prvý štvrťfinálový zápas 3:1, v odvete však neuspel a po výsledku 0:2 z pohára vypadol. Informácie zverejnil web DigiSport.ro.

debata chyba
Viac na túto tému: #Levski Sofia #Botev Plovdiv