Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Soumah sa vyfotil s hŕbou peňazí. Galis si ho zavolal na koberček

Guinejčan Seydouba Soumah z bratislavského Slovana opäť na seba strhol pozornosť nefutbalovým spôsobom.

12.03.2014 14:40
Seydouba Soumah Foto:
Seydouba Soumah v šatni Slovana.
debata

Dvadsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar najnovšie na sociálnej sieti zverejnil fotografiu, na ktorej do pol pása vyzlečený pózuje s kopou bankoviek.

„Boli to zarobené peniaze, vybraté z môjho účtu. Neboli určené na zábavu, ale pre mojich súrodencov a rodinu. Tešil som sa, že im ich môžem poslať,“ citoval Nový Čas hráčove pohnútky. Pochopenie pre takýto úlet nenašiel u svojho zamestnávateľa, Dušan Galis z realizačného tímu „belasých“ ho pozval na „koberček“.

„Soumah je veľmi dobrý a perspektívny hráč, ktorý to môže s futbalom dotiahnuť ďaleko. Rozhodne však nie spôsobom, akým sa prezentoval na svojej stránke. To je zlá reklama tak pre neho, ako aj pre klub. Myslím si, že to pochopil a nebude sa to opakovať,“ ponúkol svoj pohľad Galis. Podľa Nového Času Soumah nechcel hovoriť o výške sumy, ktorou podporuje rodinu. Takmer 7000 eur ho stáli pokuty od disciplinárnej komisie SFZ za extempore v zápasoch s Trnavou či už v drese Nitry alebo Slovana.

Guinejčan zažíva z futbalovej stránky vydarený štart do jarnej časti Corgoň ligy 2013/2014, podieľal sa na troch zo štyroch gólov majstrovského tímu pri víťazstvách nad Banskou Bystricou (2:0) a v Nitre (2:1). „Utvára šance pre spoluhráčov a sám sa do nich dostáva. Mojou výhradou voči nemu je iba to, že má príliš rád loptu,“ doplnil Dušan Galis.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dušan Galis #ŠK Slovan Bratislava #Seydouba Soumah