Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Katalánci sú v šoku. Puyol oznámil, že po sezóne z Barcelony odíde

Španielsky futbalový obranca Carles Puyol po skončení prebiehajúceho súťažného ročníka odíde z kádra katalánskeho klubu FC Barcelona. Kapitán "blaugranas" mal s klubom zmluvu do roku 2016, s vedením FC Barcelona sa dohodol na jej predčasnom ukončení.

04.03.2014 17:18
Carles Puyol Foto: ,
Carles Puyol.
debata

Tridsaťpäťročný stopér absolvoval od svojho debutu v A-tíme „Barcy“ v roku 1999 takmer 400 ligových stretnutí, počas ostatných dvoch rokov ho trápili zranenia kolena. V sezóne 2013/2014 nastúpil v 12 zápasoch.

„Po posledných dvoch operáciách bolo pre mňa ťažké vrátiť sa do diania a dosiahnuť hernú úroveň potrebnú pre moje pôsobenie v Barcelone. Preto som pristúpil k tomuto rozhodnutiu,“ cituje Puyolove slová portál bbc.com.

„Do konca sezóny sú ešte tri mesiace, nevzdávam sa. Neviem, čo budem robiť po 30. júni, v lete si však určite oddýchnem,“ dodal Puyol, ktorý počas svojej kariéry pôsobil na klubovej úrovni len v katalánskom mužstve.

Carles Puyol získal s FC Barcelona šesť ligových titulov, dva razy dominoval v národnom pohári a trikrát v Lige majstrov. So španielskou reprezentáciou triumfoval na ME 2008 a MS 2010.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Carles Puyol