Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadávky neboli adresované trénerovi, bráni sa Stoch

Slovenský futbalový reprezentant v službách PAOK-u Solún Miroslav Stoch vyvrátil, že by hrubé nadávky, ktoré vyšli z jeho úst v 76. minúte nedeľného stretnutia najvyššej gréckej súťaže proti Plataniasu (1:2), boli adresované trénerovi Huubovi Stevensovi.

05.02.2014 21:12 , aktualizované: 23:05
debata

„Vôbec sa nám nedarilo, no aj tak sme sa stále snažili niečo vymyslieť. Keď sme rozohrávali útok a dostával som prihrávku, videl som, že súperov hráč leží na trávniku, tak som v zmysle fair-play prestal hrať. Viem, že tréner dával po prerušení hry nejaké pokyny, ale to, čo som povedal na konci, určite nebolo smerované jemu. To by som si predsa nedovolil. Tie slová skrátka vyplynuli z boja a z toho, že sa nám nedarilo. Blížil sa koniec, prehrávali sme a jednoducho som si takto uľavil. Iste, nemalo by sa to stávať, no nanešťastie ma práve snímala kamera,“ uviedol 24-ročný krídelník pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

Nitriansky rodák Stoch absentoval v zostave PAOK-u v stredajšom zápase 23. kola proti OFI Kréta (5:0). „S trénerom sme si celú vec aj pred spoluhráčmi vydiskutovali. Povedal, že chápe, že to nebolo smerované jemu, ale celé to vzniklo v zápale boja. Tým sme to aj uzavreli. Že ma neminie trest, to rešpektujem. Keby sa zakaždým skúmali záznamy, či si niekto na ihrisku zahrešil alebo nie, asi by tých pokút bolo viac,“ dodal Stoch, ktorý do Solúna prišiel v lete 2013. Doteraz za PAOK odohral osemnásť ligových stretnutí, v ktorých strelil štyri góly.

Nedeľňajším incidentom sa zaoberala aj oficiálna klubová stránka, ktorá pripomenula, že kouč Stevens počas pondelkovej analýzy zápasu rozoberal aj Slovákove slová. „Ako sa dalo očakávať, jej podstatná časť bola venovaná reakcii Miroslava Stocha. Tréner po opadnutí emócií dal hráčovi určité odporúčania a zdôraznil, že takéto správanie poškoduje tím,“ uvádza sa na webe paokfc.gr.

debata chyba
Viac na túto tému: #PAOK Solún #Miroslav Stoch #Huub Stevens