Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéfovi Lazia za predaj hráča hrozia smrťou

Prezident futbalistov Lazia Rím Claudio Lotito si vypočul už vyše päťdesiat vyhrážok smrťou pre to, že predal záložníka Hernanesa do Interu Miláno.

04.02.2014 11:06
Anderson Hernanes Foto: ,
Anderson Hernanes.
debata

Brazílsky stredopoliar patril od svojho príchodu v roku 2010 medzi kľúčové postavy tímu.

„Včera som mal 50 až 80 telefonátov od pseudofanúšikov. Chceli, aby som odišiel z Lazia. Tiež sa mi vyhrážali smrťou. Mám ochranku, fanúšikovia sú síce dôležitou súčasťou klubu, ale tentoraz prekročili určitú hranicu,“ povedal Lotito novinárom.

Jedného telefonátu sa päťdesiatšesťročný funkcionár dočkal aj počas tlačovej konferencie. „Kto je tam?“ spýtal sa. „Je to fanúšik Lazia,“ obrátil telefón k novinárom. „Chce, aby som z Lazia čo najskôr vypadol,“ sprostredkoval obsah hovoru.

Odchodu brazílskeho reprezentanta Hernanesa vraj nešlo zabrániť. "Bolo to jeho rozhodnutie, dohodol sa s Interom. Čo som mal robiť? Keby tu ostal, bol by nešťastný, vydržal by do júna, predviedol sa na majstrovstvá sveta a odišiel zdarma, " vysvetlil Lotito.

Niekoľko vyhrážok dostal Lotito údajne aj v septembri, keď klub neuspel v snahe priviesť útočníka Buraka Yilmaza z Galatasarayu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Lazio Rím #Claudio Lotito #vyhrážky