Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vladimír Weiss ml. prestúpil do Kataru

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. prestúpil z Olympiakosu Pireus do katarského klubu Lekhwiya SC. Informuje o tom konto ázijského klubu na sociálnej sieti Twitter, kde je aj Vladimír Weiss junior odfotený s novým dresom v rukách. V Katare bude nosiť na chrbte číslo 79.

26.01.2014 17:57 , aktualizované: 18:54
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss sa takto tešil zo svojho gólu v stretnutí Ligy majstrov proti PSG. Ďalšie presné zásahy by rád pridal v drese katarského klubu Lekhwiya SC.
debata (18)

Samotný 24-ročný Bratislavčan prostredníctvom Facebooku naznačil, že už nie je hráčom úradujúceho gréckeho šampióna. „Môjmu bývalému klubu Olympiakosu želám v nedeľňajšom zápase veľa šťastia,“ uviedol Weiss.

Krídelník s dobrou kľučkou nečakane uprostred sezóny opustil Olympiakos Pireus a po Anglicku, Škótsku, Španielsku, Taliansku a Grécku si vyskúša najvyššiu súťaž v exotickom Katare. Klub Lekhwiya SC so sídlom v Dauhe je po Manchestri City, Boltone, Glasgowe Rangers, Espanyole Barcelona, Pescare a spomenutom Olympiakose ďalšou futbalovou zastávkou bratislavského rodáka.

„Som veľmi šťastný, že sa môžem stať súčasťou futbalového klubu Lekhwiya. V pondelok si na mojom oficiálnom webe prečitajte rozhovor,“ napísal Weiss ml. na Twitteri. Majiteľom Lekhwiye je šejk Abdullah al Thani, trénerom známy 59-ročný Belgičan Eric Gerets.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Katar #Olympiakos Pireus #Lekhwiya SC