Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Talentovaný Haraslín si užíval duel Serie A proti Chievu aj z lavičky

Slovenský futbalový útočník Lukáš Haraslín sa dočkal ďalšieho pozitívneho momentu vo svojej kariére. V nedeľňajšom súboji 20. kola najvyššej talianskej súťaže na pôde Chieva Verona figuroval 17-ročný zakončovateľ na súpiske svojho zamestnávateľa FC Parma.

20.01.2014 15:32
debata

„Spolu s troma spoluhráčmi sme boli po sobotňajšom zápase rezervných tímov v Empoli nominovaní na duel Serie A,“ uviedol Haraslín pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency.

„Šulo“ dostal dres s číslom 50. Víťazstvo svojich spoluhráčov 2:1 napokon sledoval z lavičky. „Bol to super pocit byť v nominácii na duel najvyššej súťaže. Zápasový dres som si nechal na pamiatku,“ dodal Haraslín.

Začiatkom januára sa Lukáš Haraslín zúčastnil ako člen kádra slovenskej reprezentácie do 18 rokov na turnaji tejto vekovej kategórie s názvom Memoriál Valentina Granatkina v ruskom Petrohrade. Mladí Slováci obsadili konečné tretie miesto, bratislavský rodák Haraslín sa so šiestimi gólmi stal kráľom strelcov tohto podujatia. Okrem toho vyhlásili zakončovateľa FC Parma aj za najlepšieho hráča turnaja.

debata chyba
Viac na túto tému: #Seria A #Lukáš Haraslín #FC Parma