Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss sa vrátil na trávnik a prispel k suverénnemu víťazstvu Olympiakosu

Slovenský futbalový reprezentant a hráč Olympiakosu Pireus Vladimír Weiss ml. sa po svalovom zranení a 17 dňoch (naposledy hral 18. decembra 2013 doma do 70. minúty proti tímu Giannina /3:2/, pozn.) opäť objavil v súťažnom zápase v drese svojho gréckeho zamestnávateľa, ktorý naďalej neokúsil trpkosť prehry v tejto ligovej sezóne.

05.01.2014 16:20
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata

Dvadsaťštyriročný šikovný krídelník v sobotňajšom domácom dueli 18. kola gréckej Super League proti tímu Kalloni (4:0) prišiel na trávnik v 56. min za Španiela Davida Fustera a v 75. min sa postaral o štvrtý gól v sieti brankára hostí Giannisa Siderakisa: po akcii, na ktorej mal podiel aj Weiss, skóroval ďalší striedajúci futbalista v drese Olympiakosu – Portugalčan Paulo Machado.

Zostrih zápasu Olympiakos - Kalloni

Hrdinom duelu na Štadióne Georgiosa Karaiskakisa sa však stal argentínsky útočník domáceho mužstva Alejandro Damián Domínguez, ktorý strelil jeden gól a na dva prihral – krajanovi Javierovi Saviolovi i gréckemu obrancovi Konstantinosovi Manolasovi. „Neviem, či som bol najlepší v stretnutí, to musia posúdiť iní. Hralo sa mi však dobre, s výkonom som spokojný. Prioritne som rád, že som pomohol mužstvu,“ uviedol po stretnutí 32-ročný A. Domínguez.

Grécky majster Olympiakos Pireus je na najlepšej ceste poľahky obhájiť domáci primát. V sezóne 2013/2014 majú zverenci 50-ročného španielskeho kouča Míchela (celým menom José Miguel González Martín del Campo) vynikajúcu bilanciu: v doterajších 18 kolách získali 52 bodov za sedemnásť víťazstiev a jeden nerozhodný výsledok pri skóre 57:6. Na čele tabuľky majú v súčasnosti 13-bodový náskok pred mužstvom PAOK Solún (pôsobí v ňom slovenský reprezentant Miroslav Stoch), ktoré však má k dobru nedeľňajší večerný duel proti tímu Škoda Xanthi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Olympiakos Pireus #grécka Super League