Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner AC Miláno Allegri: Končím! Tím možno prevezme Holanďan Seedorf

Tréner futbalistov AC Miláno Massimiliano Allegri má v pláne po skončení sezóny opustiť lavičku červeno-čiernych.

01.01.2014 09:58
Miláno Seedorf Foto:
Clarence Seedorf by mohol čoskoro trénovať svoj milovaný klub.
debata

Tím zo San Sira sa v tomto ročníku trápi a nedokáže nadviazať na výsledky a výkony z minulosti. „Som si istý, že to boli moje posledné Vianoce v Miláne. Mnoho ľudí o tom pochybuje. Zanechám tím, ktorí budú ľudia milovať. Ak sa urobí pár zmien, má pred sebou veľkú budúcnosť,“ povedal pre Gazzetta dello Sport Allegri.

Štyridsaťšesťročný Talian prišiel na lavičku AC Miláno v roku 2010. S klubom získal hneď v prvej sezóne taliansky titul a v roku 2011 aj národný Superpohár. V minulosti trénoval aj Aglianese, Real Spal, Grosseto, Sassuolo a Cagliari.

„Jedinou vecou, ktorú ľutujem, je, že som nikdy nemal k dispozícii všetkých hráčov. Náš tím oslabovali časté zranenia. Konzultovali sme všetko s najlepšími lekármi na svete, ale nedokázali sme sa vyhnúť zdravotným problémom. Vždy som pracoval s nadšením a budem až do konca. Štyri roky v jednom klube je dlhá doba. Neviem, kto bude môj nástupca, ale to už nie je môj problém,“ vyhlásil Allegri.

Najväčším favoritom na uvoľnenú stoličku je podľa viacerých médií Clarence Seedorf. AC Miláno sa v tejto sezóne nedarí, po sedemnástich kolách je v tabuľke až na trinástom mieste.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #Massimiliano Allegri #Clarence Seedorf