Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karol Kisel končí, kopačky vyhodí po zápase s Libercom

Slovenský stredopoliar Karol Kisel oznámil ukončenie svojej kariéry. Rozlúči sa pondelňajším gambrinusligovým duelom vo farbách Slavie Praha proti Libercu (18.00 h).

28.11.2013 15:48
Karol Kisel Foto: ,
Karol Kisel.
debata

„Som rozhodnutý úplne jasne, je to môj posledný zápas. Veľmi sa naň teším a verím, že bude víťazný. Samozrejme, že v našej situácii by nám to pomohlo. Som veľmi šťastný, že som mohol v Slavii pôsobiť a zažiť také krásne okamihy s fanúšikmi, ktorí ma skvele prijali. Futbal je o emóciách a tých som za celú moju kariéru zažil nekonečné množstvo. Boli to naozaj vzrušujúce chvíľky, ale teraz som rád, že môžem oznámiť koniec. Myslím si, že je ten správny moment. S tým, že mám jasnú perspektívu, čo budem robiť. Je načase posunúť sa ďalej,“ uviedol 36-ročný košický rodák pre internetovú stránku „zošívaných“.

„Rozhodnutie vo mne dozrievalo dlhšiu dobu. Už je to naozaj definitívne. Kopačky nezavesím na klinec, ja ich vyhodím. Rozdám ich. V žiadnom prípade si ich nenechám,“ so smiechom uviedol bývalý hráč Lokomotívy Košice, Trenčína, Bohemians 1905 Praha, spomenutého Liberca, Sparty Praha a FC Sydney.

Bývalý reprezentant SR Kisel prišiel k slavistom v roku 2010, medzičasom opätovne pobudol v Austrálii. Do Edenu sa vrátil v máji 2012 a prijal aj sprievodnú úlohu trénera mládeže. Celkovo zatiaľ za Slaviu nastúpil na 104 stretnutí, z nich 65 v najvyššej českej dlhodobej súťaži. V bielo-červenom drese nastrieľal 28 gólov vrátane 19 ligových.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karol Kisel