Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel sa teší na derby s Evertonom a sníva o góle po centri Gerrarda

Blížiace sa derby dvoch najslávnejších liverpoolskych futbalových klubov FC Everton a FC Liverpool tradične púta pozornosť už niekoľko dní pred úvodným výkopom.

22.11.2013 13:23
Italy Soccer Europa League Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Súboj pri rieke Mersey sa uskutoční v sobotu 23. novembra o 13.45 h SEČ na štadióne „karameliek“. Na stretnutie 12. kola Premier League sa už nesmierne teší aj slovenský stopér LFC Martin Škrtel.

„Od začiatku môjho pôsobenia na Ostrovoch snívam o góle v Goodisonovom parku. Ako by som si to predstavoval? Myslím si, že by to mohla hlavička po centri Stevieho Gerrarda. Ak skórujem, budem bežať cez celé mesto a nikto ma nechytí,“ uviedol pre britský denník Daily Mail čoskoro 29-ročný rodák z Handlovej.

Motivácia úspechu na ihrisku mestského rivala ženie vpred urasteného stredného obrancu. „Atmosféra počas týchto zápasov býva výnimočná. Milujem, keď na nás bučia fanúšikovia Evertonu v Goodisonovom parku,“ doplnil bývalý hráč Zenitu Petrohrad a AS Trenčín.

Tím Brendana Rodgersa v tejto sezóne patrí k adeptom na zisk ligového primátu a potvrdzuje to od začiatku súťaže. Liverpool je v tabuľke na druhom mieste s dvojbodovým mankom na vedúci londýnsky Arsenal. Evertonu patrí šiesta pozícia.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #FC Everton