Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V USA padol najrýchlejší gól v histórii ligy. Za osem sekúnd ho dal Cahill

Austrálsky futbalista Tim Cahill z New Yorku sa v nedeľňajšom zápase MLS v Houstone postaral sa o najrýchlejší gól v histórii zámorskej súťaže. Tridsaťtriročný útočník dal gól už po ôsmich sekundách a pomohol Red Bulls k výhre 3:0.

21.10.2013 16:24
Tim Cahill Foto: ,
Jermaine Taylor z Houstonu (vpravo) a Austrálčan Tim Cahill.
debata

Doterajšie desať rokov staré maximum Dwayna de Rosaria vylepšil bývalý hráč Milwallu a Evertonu o tri sekundy. „Určite na to nezabudnem,“ citovala agentúra AP Cahilla, ktorý má s New Yorkom na dosah postup do play off z prvého miesta Východnej konferencie.

Zápas pred koncom základnej časti majú Red Bulls na čele tabuľky náskok jedného bodu pred Kansasom, ktorý má rovnako ako New York istú účasť v play off . Naopak v Západnej konferencii premárnili šancu na posun na prvú pozíciu hráči Los Angeles Galaxy, bezgólová remíza so San Jose im však aspoň stačila k postupu do vyraďovacích bojov.

„Sme síce v play off , ale chceli sme viac. Myslím, že sme premárnili veľkú šancu,“ povedal útočník Landon Donovan. Galaxy patrí kolo pred koncom tretia priečka s bodovou stratou za druhým Realom Salt Lake a dvojbodovým odstupom na vedúci Portland.

debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Cahill