Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Wilshere sa kajá: Už nebudem fajčiť

Stredopoliar londýnskeho Arsenalu Jack Wilshere sľúbil, že už nikdy nebude fajčiť. Anglického futbalového reprezentanta pristihli minulý týždeň na verejnosti s cigaretou v ruke.

07.10.2013 16:17
Jack Wilshere Foto: ,
Jack Wilshere.
debata

Dvadsaťjedenročného záložníka zachytila kamera v skorých ranných hodinách pred jedným z nočných klubov. Prítomnosť v bare bola súčasťou oslavy víťazstva „kanonierov“ nad hráčmi SSC Neapol v stredajšom zápase Ligy majstrov (2:0).

Tréner Arsenalu Arséne Wenger razantným spôsobom odsúdil konanie svojho zverenca, ale nezlomil nad ním palicu a zaradil ho do základnej zostavy v nedeľňajšom ligovom dueli s West Bromwichom Albion. Práve Wilshere zariadil remízu gólom na konečných 1:1. Pre rodáka zo Stevenage to bol prvý presný zásah v Premier League po takmer troch rokoch.

„Hráči sú tiež len ľudia a občas urobia chybu. Ja nie som fajčiar. Rozprával som sa s trénerom Wengerom a vysvetlil som mu, čo sa tam stalo. Zaradil ma do zostavy, snáď som sa mu odvďačil za dôveru. Opakujem, nie som fajčiar, bola to moja posledná cigareta v živote,“ kajal sa Wilshere.

„Jack je slušný chlapec. Pochopil, že nekonal správne, a mrzí ho to. Aj takéto situácie sa stanú vo futbale. Podstatné je, že hráč sa poučil a dokázal to aj na ihrisku,“ vyjadril sa francúzsky kouč lídra najvyššej anglickej súťaže.

debata chyba
Viac na túto tému: #arsenal #Jack Wilshere #Arséne Wenger