Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skvelý debut Adiho. Hneď strelil gól

Nigérijský futbalový útočník Fanendo Adi sa po prestupe z corgoňligového Trenčína uviedol v novom pôsobisku - dánskom FC Kodaň - gólom hneď pri svojom debute.

26.08.2013 12:08
Fanendo Adi Foto: ,
Nigérijčan Fanendo Adi ešte v drese Trenčína.
debata

Dvadsaťdvaročný urastený kanonier v 6. min otvoril skóre nedeľňajšieho domáceho zápasu proti Vestsjaellandu (1:1), keď hlavou zužitkoval center z pravej strany. „Strelený gól mi dodal sebadôveru. Neberiem ho ako vlastnú zásluhu, v prvom rade je to všetko o tíme. Bez spoluhráčov by som neskóroval. Som spokojný so svojím debutom, ale sklamaný, že sme nedokázali zvíťaziť,“ citovala Adiho stránka bold.dk.

Pozrite si gól Fanenda Adiho.

Dvojnásobný nigérijský reprezentant prišiel do klubu z metropoly Dánska pred dvoma týždňami, s vedením podpísal kontrakt na štyri roky. So siedmimi gólmi stále najlepší strelec Corgoň ligy 2013/2014 zamieril do Škandinávie najmä pre možnosť zahrať si v skupinovej fáze Ligy majstrov, kam sa FC Kodaň kvalifikoval priamo z pozície držiteľa národného ligového primátu.

Fanendo Adi prišiel do Trenčína v roku 2009, krátkodobo pôsobil v ukrajinských tímoch Metalurg Doneck, Dynamo Kyjev a Tavrija Simferopoľ. V septembri minulého roka sa vrátil pod Čákov hrad.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kodaň #adi #gól