Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Mníchove sa pokúsime o nemožné, tvrdí Mak pred derby proti Bayernu

Nemecký bundesligový tím 1. FC Norimberg, v ktorom pôsobí slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak, zavíta v sobotu v rámci 3. kola najvyššej miestnej súťaže na ihrisko úradujúceho národného i kontinentálneho klubového šampióna FC Bayern Mníchov.

23.08.2013 12:16
Róbert Mak, Ivan Perišič Foto:
Róbert Mak z Norimbergu (v popredí).
debata

Dvadsaťdvaročný stredopoliar Mak, ktorý nedohral nedeľňajší duel proti Herthe Berlín pre „koňara“, dúfa, že na zápas v Mníchove bude pripravený.

„Ešte to trocha pociťujem, ale už je to oveľa lepšie. Vo štvrtok som prvý raz v tomto týždni trénoval naplno. Verím, že trénerovi budem na zápas proti Bayernu k dispozícii,“ povedal Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

„Vieme, akého máme súpera, k tomu niet čo dodať. Je to výnimočný zápas, derby. Navyše, v Allianz Arene, kde bude 70 000 divákov. Hrať pred takou kulisou je fantastický pocit,“ uviedol rodák z Bratislavy, ktorý pred zápasom neskladá zbrane: „Budeme sa snažiť predvádzať našu hru a čo najdlhšie vydržať bez inkasovaného gólu. Proti Bayernu sa vždy hrá ťažko a dvojnásobne to platí na jeho pôde. Pokúsime sa však o nemožné.“

Norimberg má po dvoch kolách I. bundesligy na konte dva body za nerozhodné výsledky s Hoffenheimom a Herthou. Hráči FC Bayern Mníchov zvíťazili nad futbalistami Borussie Mönchengladbach i Eintrachtu Frankfurt. Sobotňajšie stretnutie v Allianz Arene má naplánovaný začiatok na 15.30 h.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Bundesliga #Bayern Mníchov #Róbert Mak #FC Norimberg