Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bale do Realu Madrid za 99 miliónov eur, hlási Marca

Prestupové špekulácie týkajúce sa waleského futbalového reprezentanta Garetha Bala by mohol definitívne uzavrieť skloňovaný prestup hráča anglického Tottenhamu Hotspur do Realu Madrid, ktorého oficiálne potvrdenie je podľa španielskeho periodika Marca otázkou najbližších hodín.

22.08.2013 11:34
Gareth Bale Foto: ,
Gareth Bale.
debata

Podľa spomenutej tlačoviny už akceptovali predstavitelia Tottenhamu sumu 99 miliónov eur ako odstupné za 24-ročného krídelníka. Ak by sa tieto informácie potvrdili, išlo by o nový rekord vo výške prestupovej čiastky, ktorý doteraz drží Cristiano Ronaldo. Ten prišiel tiež do Realu Madrid, ale z Manchestru United, za 80 miliónov libier (cca 94 miliónov eur).

Marca informuje, že príchod cardiffského rodáka by mohol madridský klub potvrdiť v piatok, keďže vo štvrtok je na programe zápas o Trofej Santiaga Bernabéua medzi miestnym veľkoklubom a úradujúcim katarským šampiónom Al Saddom, v ktorom púta pozornosť návrat klubovej ikony „bieleho baletu“ Raúla Gonzáleza. Súčasťou dohody medzi Realom a Tottenhamom údajne nie je portugalský obranca Fabio Coentrao, ktorého meno médiá spájali s možným transferom do tímu „kohútov“.

Gareth Bale je momentálne zranený a podľa najčerstvejších informácii nebude môcť nastúpiť na ihrisko skôr ako v septembri. Bývalý hráč Southamptonu nehral od 16. júla, keď si v prípravnom zápase proti Swindonu privodil zranenie zadného stehenného svalu. Teraz ho trápi chodidlo.

debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #bale #Real Madrid #tottenham