Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool odmietol predať Škrtela do Neapola

Anglický futbalový klub FC Liverpool odmieta predať kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela do talianskeho SSC Neapol.

22.08.2013 11:22
Italy Soccer Europa League Foto: ,
Martin Škrtel.
debata (1)

Najmä talianske médiá dennodenne prinášajú rôzne informácie o budúcnosti urasteného stopéra. Niektoré tvrdia, že odíde na Apeninský polostrov, iné garantujú jeho zotrvanie na Anfielde. Všetky špekulácie podporuje fakt, že „partenopei“ trénuje Španiel Rafael Benítez, ktorý Škrtela viedol v minulosti v Liverpoole. Britský spravodajský portál BBC však prišiel s informáciou, že 28-ročný rodák z Handlovej zostane na Ostrovoch. Podľa spomenutého zdroja „The Reds“ ešte v utorok zamietli ponuku Neapolčanov na kúpu slovenského stredného obrancu za približne 10 miliónov britských libier. Bližšie podrobnosti však neuviedol a vedenie Liverpoolu situáciu odmietlo komentovať.

Martin Škrtel sa momentálne zotavuje zo zranenia ľavého kolena, pre ktoré vynechal minulotýždňový úvodný duel ligovej sezóny v Anglicku a predtým chýbal aj trénerovi slovenskej reprezentácie Jánovi Kozákovi v medzištátnom prípravnom meraní síl v Bukurešti s Rumunskom. BBC tiež pripomína zranenie Sebastiána Coatesa, ktoré zohráva v tomto prípade dôležitú úlohu. Dvadsaťdvaročný Uruguajčan je tiež stopér a LFC potrebuje stredných obrancov. Na poste stopérov nastúpili v sobotu proti Stoke City Daniel Agger a Kolo Touré.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #Neapol #liverpool #Škrtel