Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak stojí Bale sto miliónov, Matič polovicu, tvrdí Kežman

Bývalý srbský futbalový útočník Mateja Kežman sa pochvalne vyjadril na margo svojho krajana a bývalého hráča MFK Košice Nemanju Matiča, ktorý momentálne pôsobí v portugalskom klube Benfica Lisabon.

15.08.2013 14:07
Nemanja Matič Foto:
Nemanja Matič ešte v drese MFK Košice.
debata

Viceprezident srbského klubu FK Vojvodina si na porovnanie kvalít 25-ročného stredopoliara „zavolal“ obletovaného waleského reprezentanta Garetha Bala z Tottenhamu Hotspur. „Ak Gareth Bale stojí 100 miliónov eur, Matič má hodnotu minimálne 50 miliónov,“ vyhlásil 34-ročný Kežman v rozhovore pre portugalský denník A Bola. „Je len veľmi málo hráčov, ako je Matič. Nemanja je vysoký, má dobrú techniku a predpoklady na to, aby zažiaril v jednej z popredných európskych súťaží. Je fantastický,“ dodal bývalý hráč PSV Eindhoven, FC Chelsea či parížskeho Saint-Germain.

Nemanja Matič, ktorý pôsobil v Košiciach v rokoch 2007 – 2009, má v platnej zmluve s Benficou klauzulu, podľa ktorej musí uchádzač o Srbove služby zaplatiť pre získanie hráča odstupné 42 miliónov eur. V Benfice Lisabon pôsobí aj Nemanjov mladší brat Uroš, ktorý po skončení súťažného ročníka 2012/2013 zamieril do Portugalska z MFK Košice.

debata chyba
Viac na túto tému: #bale #kežman #nemanja matič #mfk košice #benfica lisabon